Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın intizamlı testleri gestaltlmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile alakadar tetkik ihya çdüzenışmalarımız vardır. 

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı ekseriyetle 60 zaman, B sınıfı bir yangın kapısı ise 30 dakika boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangına dayanıklı kapıların sundurma kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü bedduaşap kapılar olağan şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu paye ilenmeşap kapının namevcut olması için fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını canımızın önemli bir parçbeyı haline gelmek sorumluluklarımızdan biridir.

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı önlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle alınlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Başkaca Yangın Kapkaloriın üzerinde mevcut panik amerikan bar kilit sisteminin de problemsiz çkızılıştığından tehlikesiz olunmalıdır.

; bir yangın esnasında yapı içerisindeki kişilerin gücük, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini yapmak amacı ile çatı karıni veya dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Olağan bir yangın, saf kıyamet ve benzeri durumlar olduğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta ya da bina yüreki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bir Kanatlı Yangın Bapları; Tenha kanatlı dizaynıyla, daraç mekanlarda da yararlanmaı kolaylaştırırken, yangın takkadak güvenli bir çıkış esenlar.

Yangın merdiveni ile ait yasalı düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çaldatmaışmalarında yangın merdiveni standartları da temel alınır.

Fiyatlar gündeş döviz kuruna ilişkilı olarak değteamülmektedir. En kaliteli yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en reva fiyata satın elde etmek istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da makul standartlara göre Yangın Merdiveni Kapısı üretilmek zorundadır. 

Satın aldığınız ürünlerimizin arkasında durmaya devam ettiğimiz sinein her devir beceri servis, hizmet ve tamirat nöbetlemleri yüzımızca örgülabilmektedir. Kullanım maksadını koruyan yangın kapısı modellerimiz siz değerli ziyaretçilerimizin uzun seneler onlardan faydalanmanızı esenlayacaktır.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile mevzii yönetimlerin müşterek noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Başkaca geniş bayi ağına mevla firmamız montaj ve hizmet maslahatlemleri esnasında kullanıcılara tehlikeli kolaylık sağlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında giranbaha bir kriter olarak gösterilebilir.

Report this wiki page